Pesto de shiso

Ingredientes

90 g de shiso (12 ramos)

150 g de castanha de caju

1 dente de alho

1 colher de chá de sal

1/2 colher de chá de pimenta do reino

100 g queijo ralado

100 mL água mineral

150 mL de azeite

 

Modo de preparo

Lave as folhas de shiso e deixe secar.

20171222_145210

Com ajuda de mixer ou liquidificador misture as folhas. Verifique se o alho foi bem batido!

Acrescente os demais ingredientes e misture até ficar homogêneo

20171222_151458

Sirva com torradas, salada, massas, sashimi de salmão, etc.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s